Preview Mode Links will not work in preview mode

DUMT

Flemming Friis, Jarl Snekkersten og Bosse Devantier er værterne i Danmarks måske vigtigste podcast: Det Utroligt Mange Tænker.

Lyt med når den Troværdige Trio løser lytternes store og små problemer og laver interessante indslag med spændende mennesker, der har noget på hjerte. 

 

Nov 19, 2018

Redaktionen har været på teambuilding. Bosse har drukket om kap med digteren F.P.Jac på Lurblæseren. Vanskabningen Bjarne ringer ind igen. Pelle rister det sidste stykke toastbrød. Og så får lytterne et gratis computerspil. Frit og kvit!

Besøg programmets Instagramprofil

Giv dit besyv med på Facebooksiden

Snak...


Sep 17, 2018

Sommeren er forbi nu og Det Utrolig Mange Tænker lægger fra land med sæson 3. Flemming og Jarl forhandler med Bikuben om et programsponsorat. Hans Mogensen kommer igennem til den nye quiz "Radiomikado". Det Lapdanesiske orkester Duk Duk Duk Verhorn giver et nummer og et interview.

 

Besøg programmets 


Jul 9, 2018

Særsending fra Roskilde Festival. Der er interviews med Grev Motherfucker og Jydeknægt, der begge optræder på dette års festival. Værterne besøger også Carsten Pontoppidan, der i år har stillet sin bod "Omniboden" op på festivalpladsen. Flemming og Jarl blander sig med mængden og laver voxpop med et bredt...


May 29, 2018

Gammel ven af programmet Ken Nakke Læssøe ringer op med nyt. I "Det Skarpe Hjørne" overværer værterne indspilningen af Søren Leths nye film. Bent Stormflod Hansen giver i "Guld på Gaden" prøver på sine mange populære lejlighedssange. 

 

Besøg programmets Instagramprofil

Giv dit besyv med på 


Apr 17, 2018

Jarl har haft en overraskende oplevelse i trafikken. Det nye og moderne programkoncept TeleTræf har premiere. Pelle Vagn har et lille uheld. Folkesangeren Jimmy Leipsic Avocado gæster programmet og synger landeplagen "Det må du da selv ku' se".

 

Besøg programmets nye Instagramprofil

Giv dit besyv med på