Preview Mode Links will not work in preview mode

DUMT

Flemming Friis, Jarl Snekkersten og Bosse Devantier er værterne i Danmarks måske vigtigste podcast: Det Utroligt Mange Tænker.

Lyt med når den Troværdige Trio løser lytternes store og små problemer og laver interessante indslag med spændende mennesker, der har noget på hjerte. 

 

Dec 27, 2017

Årets store juleafsnit byder på bjældeklang, julestemning og pakkeleg. Gamle venner af programmet quizzer med værterne Flemming Friis og Jarl Snekkersten. Der deles pakker ud. Herman, Musling og Gunnar holder en traditionel jul. Til slut stilles om til idrætsparken hvor Doktor Petrus Zimbabwe og resten af...


Dec 5, 2017

Bosse er blevet forkølet. Vinderen af mini-cruiset til Oslo bliver udtrukket. Vandet i Østerbro svømmehals bane 7 er for koldt. Musikkollektivet MAO (Maoistisk Arbejder Orkester) er i studiet. Talsmanden Laurits Jensen giver et interview. MAO spiller nummeret "Folkets Magt".

Hjælp DUMT. Del podcasten med dine...


Nov 20, 2017

Programmet får besøg af et stort dansk TV-koryfæ. Bosse går i køkkenet for at gøre rent og tilberede pølsemadder. Bosse skal også lave et dybdeborende indslag om rulletobak. Der er opringninger fra både SID, KAD og Dansk Journalistforbund. Lytterne kan vinde et mini cruise til Norges hovedstad Oslo.

Du kan...


Nov 8, 2017

I dette afsnit er impressario og squaredancer Kurt Dreißig på besøg for at hjælpe med at hæve kvalitetsniveauet i det faste musik-indslag Guld På Gaden. Herman og Musling møder en gammel ven. Mestertenoren Giancarlo Carusso giver et nummer fra sin nye CD "My Danish Collection"


Oct 9, 2017

I denne omgang introduceres programkonceptet 000 hvor lyttere i livstruende situationer ringer ind med henblik på at blive reddet. Gunnar er på speeddating i Vanløse kulturhus. Flemming Friis og Jarl Snekkersten modtager stor ros.

 

Husk at besøge DUMT på Facebook

Følg Jarl Sneekersten på