Preview Mode Links will not work in preview mode

DUMT

Flemming Friis, Jarl Snekkersten og Bosse Devantier er værterne i Danmarks måske vigtigste podcast: Det Utroligt Mange Tænker.

Lyt med når den Troværdige Trio løser lytternes store og små problemer og laver interessante indslag med spændende mennesker, der har noget på hjerte. 

 

Dec 8, 2020

Gurkemejebys håndlanger håndhæver politiets mange restriktioner, der skal bremse epidemien af arbejdsulykker, der indtil nu har kostet mange af byens borgere livet. Borgmester Weidekamp indvier stadslæge doktor Mengeles nye akutmodtagelse og schnitzel-restaurant og en ulykke indtræffer på Gurkemeje Torvet.

Besøg...


Sep 16, 2020

På Gurkemejetorvet afholder politimesteren og borgmesteren informationsmøde om arbejdsulykkerne. En handlingsplan præsenteres sammen med en række nye retningslinier, der skal stoppe spredningen af arbejdsulykkerne. Handskemageren og stadslægen udvikler et værnemiddel, der skal beskytte borgene mod...


Jul 10, 2020

I takt med, at flere og flere af byens hårdtarbejdende mænd mister livet i den epidemi af arbejdsulykker, der plager Gurkemejeby, er der et støt stigende antal enkefruer, der kræver de resterende herrers opmærksomhed. Byens vilde ungdom hænger på gadehjørner og lytter til jazz. Handskemageren har en vigtig...


Mar 16, 2020

I Gurkemejeby er borgerne begyndt at undre sig over om der er noget lorent ved de mange arbejdsulykker, der plager byen. Onkel Oldemor har en teori som peger i retning af en forbrydelse. Politimester Anton Berg addresserer borgernes bekymring med en tale, der er en statmand værdig.

 

Besøg programmets 


Feb 6, 2020

I syvende akt af Herman Bangs "Borgere og Banditter i Gurkemejeby" dukker Klippe Klaus op. Fru Halvindson stiller ubehagelige spørgsmål og Ringrideren mangler sin nyslåede tømme.

Besøg programmets Instagramprofil

Giv dit besyv med på Facebooksiden

Snak med os på Twitter

Skriv til os på